Innerlijke Macht | 5e druk

Je brein bepaalt je zijn. Alles wat je denkt en doet, alles wat je vreest en voelt, alles begint in je hoofd. Als je brein goed werkt, sta je er misschien niet zo snel bij stil. Maar als je hersens informatie op een verkeerde manier verwerken, dan merk je dat meteen. Veel onverklaarbare klachten en ontregelende emoties zijn te herleiden tot een storing in het onderbewuste brein. Door wetenschappelijk onderzoek begrijpen we steeds beter hoe dit brein werkt. Zo is aangetoond dat het een zelfgenezend vermogen bezit.

Joop Korthuis, de grondlegger van The unified Brain Model, heeft er zijn levenswerk van gemaakt om dit natuurlijke vermogen te activeren. Progressive Mental Alignment, de door hem ontwikkelde vraag- en gespreksmethode, helpt je om de oorzaak van psychosomatische aandoeningen en klachten op te sporen en voorgoed weg te nemen. In Innerlijke Macht neemt Korthuis je mee op een inspirerende reis door je eigen brein en laat hij zien hoe je eenvoudig met PMA aan de slag kunt. Na het lezen van dit boek begrijp je hoe informatie in je brein wordt verwerkt en weet je wat je kunt doen om je eigen geest én die van anderen blijvend te versterken.Innerlijke Macht | 5e druk

Christa Bezemer, PMA Practitioner

Ik heb Innerlijke Macht bijna in een keer helemaal uit gelezen. Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden. Ik heb al jaren last van angststoornissen, onzekerheden en vermoeidheid. Door het lezen van Innerlijke macht werd me duidelijk wat er ten grondslag ligt aan deze problemen. Het heeft me hoop gegeven dat er wel oplossingen zijn. Na het lezen van het boek ben ik sessies gaan volgen bij een coach die de Progressive Mental Alignment methode gebruikt. Ik voel me duidelijk beter, mijn hoop bleek niet ongegrond.

Mieke Baksteen, PMA Practitioner

Innerlijke macht geeft stevige handvatten aan mensen die gedrag graag willen begrijpen. Door de informatie van Joop Korthuis krijgen we het besef dat naast ons bewustzijn wij ook over een onderbewustzijn beschikken. Wij bezitten een ‘bibliotheek’ aan gegevens die dagelijks wordt aangepast. Een aanrader om meer vat op je eigen leven te krijgen en goede keuzes te maken."

Emiel ten Hoor

Door Innerlijke Macht heb ik geleerd samen te werken met wat ik in mijn lichaam voel.